Изолирани Басейни

Енергийно Ефективни с Размах


Изолационните блокчета на Нудура предоставят не само по-добра изолация, но и по-добра устойчивост на изграденото съоръжение. Поради това, като допълнение към пасивната къща, все повече се използват Нудура термоформите и за басейни, водни съоръжения, открити камини, винарски изби и подпорни стени.

Разбира се, най-голямото предимство след факта, че изолационните форми намаляват разходите за поддържане топлината на водата и превръщат басейна от лукс в достъпен комфорт, е лесното изграждане на каквито и да е форми. Изграждането на басейн с Нудура термоформи е лесно, безпроблемно и бързо. Технологията спестява част от изкопните работи, тъй като е необходимо укрепване само от едната страна. Това дава възможност за строеж на съоръжения на трудно достъпни места или там, където няма достатъчно място. Формите могат да бъдат изработени и по поръчка, за да прилегнат към всеки модернистичен архитектурен дизайн.

Строителите оценяват бързината на инсталацията, а собствениците трайността и устойчивостта при удар на покритието. Намаляват се разходите за поддържане на температурата на водата, като и животът на басейна се увеличава. Строежа с формите на Нудура може да добавите към дългосрочните спестявания на разходи.

Строителен процес - в бърз кадър



Басейн Изграден с Нудура форми с 26 радиусни криви


Нискоенергийни Басейни Изградени с изолационни форми на Нудура